Naši fantje očitno igrajo v življenski formi. Iz težkega gostovanja v Izoli se vračajo z novo zmago v žepu. Izjemna tekma in končni rezultat 1-2 za naše.

47199947_386734172067109_8333198794418028544_o

Kljub manjšim težavam s sestavo igralskega kadra za današnjo tekmo (svoj dveletni “neuradni” pokoj je prekinil Sašo Nešković, ki je stopil med vratnici in ekipi priskočil na pomoč, svoje delo pa odlično opravil), so naši odločno krenili v tekmo in hitro prevzeli pobudo na sredini igrišča. Tako je po eni izmed akcij najprej Jani Nešković ogrozil domača vrata, nato pa je udaril še Keranović, ki je zadel vratnico.
Prvi polčas se je končal brez zadetkov, toda napovedoval je zanimivo nadaljevanje tekme. V drugem polčasu pa končno zadetek. Jani Nešković je zaključeval v svojem slogu in fenomenalno ukanil domačega vratarja! Svojo nalogo pa je odlično opravljaj tudi Sašo Nešković, ki je z nekaj posredovanji držal naše fante v igri za zmago. 

Sledila je infarktna končnica in veliko priložnosti na obeh straneh, nato pa…
Proti napad Vipave, kombinirala sta Balaj in Bajc, slednjega so zrušili na robu kazenskega prostora in Kandare je prevzel odgovornost. Prekrasno izveden prosti strel je pustil vratarja brez moči in naši so se v 93-minuti veselili zmage!

To je bila tudi zadnja tekma letos, prvenstvo se bo nadaljevalo marca. Naši trdno zasedajo 3. mesto, najbližji zasledovalec je Adria, ki pa ima kar 14 točk manj od naših. Če bo našim uspelo zadržati trenutno formo, lahko pogledujejo tudi proti vrhu, saj imata trenutno vodilna Koper in Tolmin le 6 točk prednosti pred našimi.