Člani so v nedeljo 2.9. na domačem igrišču gostili ekipo Plama Podgrad. Kljub odličnemu začetku in vodstvu z 2:0 so na koncu ostali praznih rok.

Člani so sezono začeli zelo spodbudno, saj so na prvi tekmi premagali Adrio, na drugi pa v gosteh remizirali pri vedno neugodni Izoli. Z lepo popotnico so šli torej v tekmo s Plamo in začetek tekme je bil zelo obetaven. Po 24 minutah je rezultat na semaforju kazal 2:0 za Vipavo. Oba zadetka za naše je dosegel Tilen Leban, z dvema asistencama pa se je izkazal Branko Tutuš.

A nadaljevanje tekme vsekakor ni bilo vzpodbudno. Tik pred koncem polčasa so naši fantje prejeli poceni zadetek in izid polčasa je bil 2:1. V drugem polčasu so naši preveč padli in dopustili gostom da zrežirajo preobrat. Končni rezultat tekme Fama Vipava : Plama Podrag 2-3.

Fantje se bodo morali hitro zbrati saj naš že prihajajoči vikend čaka prvi letošnji derbi Vipavske doline med Famo Vipava in ND Primorje. Tekma bo na našem stadionu v nedeljo z začetkom ob 16:30 uri. Vabljeni!

Spodaj si oglejte celotno tekmo, na naši FB strani pa so na voljo tudi vrhunci.