Člani NK Vipava so odlično krenili v sezono. Na prvi tekmi so doma ugnali ekipo ND Adria z rezultatom 3:0. Strelci za naše so bili: Jani Nešković, Branko Tutuš in Tilen Leban.

Pred nekaj več kot 150 gledalci so domačini dominirali čez celotno srečanje in tako je zmaga zasluženo ostala doma. Spodaj si lahko pogledate vrhunce tekme, na voljo pa je tudi posnetek celotne tekme.
Ob tej novici pa še nekaj ostalih informacij. Svojo nogometno pot je zaključil dolgoletni igralec in kapetan Vipave – Asmir Bašič. Za klub je v 3. SNL- Zahod zbral 61 nastopov, ter se tudi 6 vpisal med strelce. Vsi v klubu želimo Asmirju uspešno pot v novi karieri in se mu zahvaljujemo za delež, ki ga je prispeval klubu.
V klub je prišlo tudi nekaj novincev in sicer branilec Jakob Panič Nardin, vezist Behar Topalli, krilo Sahit Kastrati ter napadalec Besart Dvorani. Do zamejnave je prišlo tudi na trenerskih položajih – glavni trenerski dvojec sta letos Šefik Mulahmetovič in Adrijan Fegic, trener vratarjev pa je Sašo Nešković.

POVZETKI TEKME NK FAMA VIPAVA : ND ADRIA (klik)

POSNETEK CELE TEKME NK FAMA VIPAVA : ND ADRIA